Skip links
Consultors d'empresa

Jo no tinc problemes, no em cal un Consultor

Hi ha la creença, massa estesa, de que si hi ha un Consultor dins la teva empresa és sinònim de tenir problemes, que les empreses que funcionen perfectament no necessiten comptar amb aquesta figura i que els Consultors només solucionen problemes a les empreses per les que són contractats. I en absolut es sempre així. Un Consultor serveix per molt més que per solucionar problemes.

Tenir un Consultor no és sinònim de tenir problemes

La presència d’un Consultor és, en moltes ocasions, fruit de la de voluntat de l’empresa de créixer o de millorar alguns àmbits de la seva gestió. El Consultor ens pot ajudar a avaluar la viabilitat d’un nou projecte, a definir les línies estratègiques per créixer o a determinar l’estructura financera més adient. A la vegada, pot ser el suport a la Direcció de l’empresa en la presa de decisions. Aquests son només alguns exemples i cap d’aquestes situacions està relacionada en la resolució de problemes.

El Consultor pot ser el suport de la Direcció de l’Empresa en la presa de decisions

Al llarg dels anys des d’Aura Consultors hem ajudat a molts empresaris a tirar endavant els seus projectes, a créixer i a millorar per fer mes rendibles les seves empreses. En moltes ocasions seguim al seu costat donant suport a l’empresari i al seu Equip Directiu en la gestió de la seva empresa.

Rafel Busom
Director del servei de Direcció Financera