Skip links
T'expliquem com va anar la sessió sobre el finançament empresarial, on vam parlar diferents tipus de finançament disponible, com aconseguir-los i molt més.

Sessió sobre Finançament Empresarial

Divendres passat vam ser a la Cambra de Comerç de Manresa parlant sobre Finançament Empresarial.

La sessió organitzada per Aura Consultors, va comptar amb la participació de l’Institut Català de Finances, representat per Mercè Finestres, delegada comercial de la zona de Catalunya Central.

Vam comptar també amb la presència d’una quinzena d’empresaris de la comarca del Bages que van poder conèixer diferents aspectes relacionats amb el Finançament.

Vam poder veure:

  • Diferents opcions de Finançament Alternatiu per pimes
  • Opcions de Finançament de la banca pública per pimes
  • Com podem identificar les necessitats de finançament que tindrà la nostra empresa i quines son les millores estratègies de finançament
  • Per últim, quines son les Claus per elaborar una bona sol·licitud de finançament.

 

Al final de l’acte, assistents i ponents van poder disfrutar d’un cafè tot intercanviant comentaris i opinions referents al tema tractat a la sessió.

Si estàs interessat/da a assistir a futures sessions, inscriu-te al nostre butlletí i t’informarem de tot.

____

El viernes pasado estuvimos en  la Cambra de Comerç de Manresa hablando sobre Financiación Empresarial.

La sesión organizada por Aura Consultors, contó con la participación del “Institut Català de Finances”, representado por Mercè Finestres, delegada comercial de la zona de Cataluña Central.

Contamos también con la presencia de una quincena de empresarios de la comarca del Bages que pudieron conocer diferentes aspectos relacionados con la Financiación.

Vimos:

  • Diferentes opciones de Financiación Alternativa para pymes
  • Formas de financiación de la banca pública para pymes
  • Como podemos identificar las necesidades de financiación que tendrá nuestra empresa y cuáles son las mejoras estrategias de financiación
  • Por último, cuáles son las Claves para elaborar una buena solicitud de financiación.

Al final del acto, asistentes y ponentes pudieron disfrutar de un café intercambiando comentarios y opiniones referentes al tema tratado en la sesión.

Si estás interesado / a en asistir a futuras sesiones, inscríbete a nuestro boletín y te informaremos de todo.