Skip links

“Ajudem als empresaris de Pimes a assolir els seus objectius per mitjà de la millora de la gestió financera i l’estratègia”.

“El nostre major actiu: un equip cohesionat, experimentat i construït sobre la base de la confiança.”

Rafel Busom Aura Consultors

Rafel Busom

Co-Fundador
Consultor de Finances i Estratègia

El Rafel ha estudiat ADE, Màster en Direcció Financera per EADA, Programa de Direcció General per ESADE i té un MBA per EAE. Durant la seva trajectòria professional de més de 25 anys ha ocupat càrrecs de Direcció Financera a diverses empreses de varis sectors, i ha estat membre de Comitès de Direcció i de Consells d’Administració. Amb vocació d’empresari, va fundar Aura Consultors amb la voluntat d’ajudar a les empreses a assolir els seus objectius. És també Director del Servei de Direcció Financera del Centre Metal·lúrgic.

Les seves passions són la música, que gaudeix tocant el piano o escoltant qualsevol peça de la seva extensa discografia; nedar en aigües obertes, sempre que el temps i el mar li ho permetin; i viatjar, passió que practica més amb l’objectiu de viure que de veure.

Gloria Esteve Aura Consultors

Glòria Esteve

Co-Fundadora
Desenvolupament de Negoci

La Glòria és Diplomada en Ciències Empresarials per l’EUNCET (UPC), Bachelor in Bussines Administration University of South Carolina. Té també àmplia formació en Tributació i Fiscalitat. Ha dedicat la seva carrera professional a l’àrea financera a diverses empreses, ocupant-ne la Direcció, així com a l’assessoria empresarial.

És la responsable de Desenvolupament de Negoci d’Aura Consultors, i col·labora en l’àrea d’Assessoria Financera. És també Assessora acreditada per ACCIÓ. Practica ioga i senderisme, i comparteix la seva passió per viatjar.

Berta Comerma

Àrea Desenvolupament de Negoci
& Comunicació 

La Berta és graduada en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i titulada en Protocol i organització d’esdeveniments. Al llarg de la seva carrera ha estat en departaments de màrqueting i reconegudes agències de publicitat. S’incorpora a Aura Consultors per sumar en l’àrea de desenvolupament de negoci i comunicació.

En el seu temps lliure li agrada practicar ioga, sortir amb bicicleta de muntanya, jugar a tennis i llegir.

Cristina Gasset Aura Consultors

Cristina Gasset

Àrea Comptabilitat i Consultoria Financera

La Cristina és diplomada en Ciències Empresarials per la UAB i llicenciada en ADE per la UOC. Ha realitzat també un curs de tècnic comptable al CEF.

Ha treballat en diferents departaments de comptabilitat i finances durant més de 13 anys desenvolupant tasques de Reporting i comptabilitat i actualment treballa a l’àrea de Comptabilitat d’Aura Consultors.

En el seu temps lliure, li agrada molt passar temps amb la seva família, viatjar i quan pot li agrada desconnectar a la natura.

Sergi Roses Aura Consultors

Sergi Rosés

Àrea Consultoria Financera

El Sergi ha estudiat ADE per la UNED i té un MBA per ESADE amb especialització en Finances a la Leonard School of Business de la New York University. Ha treballat com a auditor, director financer i director de control de gestió en empreses multinacionals. Ha fundat dues empreses en les quals ha exercit el càrrec de director general durant 15 anys. Treballa en l’àrea de l’assessoria financera i de negoci d’Aura Consultors.

En el seu temps lliure li agrada gaudir de la família i practicar tot tipus d’esports, especialment la bicicleta de muntanya i la natació.

Montse Reyes Aura Consultors

Montse Reyes 

Àrea Comptabilitat

La Montse és auxiliar administrativa i té una llarga experiència en diferents departaments de Comptabilitat així com de responsable d’administració i gestió de finques. 

Ara es suma a l’equip d’Aura amb l’objectiu de donar suport a l’àrea de  Comptabilitat i Consultoria Financera. 

En el seu temps lliure li agrada fer senderisme, compartir moments amb els amics i passar temps amb la família. 

David Estany Aura Consultors

David Estany

Àrea Comptabilitat i Consultoria Financera

El David és Diplomat en Ciències Empresarials per l’EUNCET (UPC) i Bachelor in Business Administration and Finance University of Wales. Té una àmplia experiència en Comptabilitat i Fiscalitat, ja que sempre ha realitzat tota mena de gestions en aquests departaments. També ha exercit el Càrrec de Director Financer en diverses empreses del sector Jurídic (PIMES) durant més de 15 anys.

En el seu temps lliure aprofita per estar amb la família i els amics. És soci de l’ATHC i practica de forma activa l’Hockey Herba i el Golf Amateur des de fa molts anys. Col·labora en Associacions Solidàries com el Torneig Hockey Solidari. També és membre actiu del departament Econòmic de l’Entitat Hockey per Terrassa, empresa sense ànim de lucre.

Toni Alegre

Àrea Consultoria Financera

El Toni és Llicenciat en ADE per la Universitat Internacional de Catalunya, MBA per l’ EUNCET i postgrau en Control de Gestió per ESADE.

La seva experiència professional va començar en l’Auditoria per seguir com a responsable d’Administració i responsable Financer. Durant els darrers deu anys la seva trajectòria s’ha centrat en la consultoria Financera i Control de Gestió per pymes.

En el temps lliure li agrada practicar el running, fer senderisme, excursions així com BTT.

Els nostres valors

Honestedat

Diem i donem al client el que necessita, i no el que vol sentir, sempre per davant dels nostres interessos.

Professionalitat

Actuem amb responsabilitat, mantenim un alt nivell de formació, ens esforcem a fer la feina ben feta, buscant l’excel·lència, i aportem el màxim als nostres clients.

Proximitat

Ens mostrem tal com som, fem les coses fàcils i les expliquem de forma didàctica i planera. Som cordials, busquem afinitats
i connexions. Ens impliquem en el projecte del nostre client.

Passió per la nostra feina

Ens dediquem a allò que ens agrada, ens entusiasma la nostra feina i així intentem transmetre-ho als nostres clients i col·laboradors. Agafem els projectes amb il·lusió i els fem amb entusiasme.

l·lusió, empenta, implicació, empatia, esforç, constància, sinceritat, compromís, exigència, excel·lència