Skip links

“Ajudem als empresaris de Pimes a assolir els seus objectius per mitjà de la millora de la gestió financera i l’estratègia”.

“El nostre major actiu: un equip cohesionat, experimentat i construït sobre la base de la confiança.”

Rafel Busom

Co-Fundador
Consultor de Finances i Estratègia

El Rafel ha estudiat ADE, Màster en Direcció Financera per EADA, Programa de Direcció General per ESADE i té un MBA per EAE. Durant la seva trajectòria professional de més de 25 anys ha ocupat càrrecs de Direcció Financera a diverses empreses de varis sectors, i ha estat membre de Comitès de Direcció i de Consells d’Administració. Amb vocació d’empresari, va fundar AURA CONSULTORS amb la voluntat d’ajudar a les Empreses a assolir els seus objectius. És també Director del Servei de Direcció Financera del Centre Metal·lúrgic.

Les seves passions són la música, que gaudeix tocant el piano o escoltant qualsevol peça de la seva extensa discografia; nedar en aigües obertes, sempre que el temps i el mar li ho permetin; i viatjar, passió que practica més amb l’objectiu de Viure que de Veure.

Glòria Esteve

Co-Fundadora
Desenvolupament de Negoci

La Glòria és Diplomada en Ciències Empresarials per l’EUNCET (UPC), Bachelor in Bussines Administration University of South Carolina. Té també àmplia formació en Tributació i Fiscalitat. Ha dedicat la seva carrera professional a l’àrea financera a diverses Empreses, ocupant-ne la Direcció, així com a l’assessoria empresarial.

És la responsable de Desenvolupament de Negoci d’Aura Consultors, i col·labora en l’àrea d’Assessoria Financera. És també Assessora acreditada per ACCIÓ. Practica ioga i senderisme, i comparteix la seva passió per viatjar.

 

Anna Comerma Broto

Anna Comerma

Àrea Desenvolupament de Negoci

L’Anna és llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha complimentat la seva formació amb diversos cursos tots orientats a la comunicació, entre ells un Màster en Comunicació Corporativa i un postgrau en Estratègies en Xarxes Socials i Continguts Digitals. Ha dedicat la seva carrera professional al món de la Comunicació i el Marketing en sectors tant diversos com la telefonia mòbil, restauració o l’esport. L’Anna dóna suport en l’àrea de desenvolupament de negoci.

Ha estat jugadora de hockey herba des de ben petita, esport que li apassiona i amb el que està molt vinculada. No pot viure sense els seus fills i sense un bon llibre.

 

Cristina Gasset

Àrea Comptabilitat i Consultoria Financera

La Cristina és diplomada en Ciències Empresarials per la UAB i llicenciada en ADE per la UOC. Ha realitzat també un curs de tècnic comptable al CEF.

Ha treballat en diferents departaments de comptabilitat i finances durant més de 13 anys desenvolupant tasques de Reporting i comptabilitat i actualment treballa a l’àrea de Comptabilitat d’Aura Consultors.

En el seu temps lliure, li agrada molt passar temps amb la seva família, viatjar i quan pot li agrada desconnectar a la natura

Sergi Rosés

Àrea Consultoria Financera

El Sergi ha estudiat ADE per la UNED i té un MBA per ESADE amb especialització en Finances a la Leonard School of Business de la New York University. Ha treballat com a auditor, director financer i director de control de gestió en empreses multinacionals. Ha fundat dues empreses en les quals ha exercit el càrrec de director general durant 15 anys. Treballa en l’àrea de l’assessoria financera i de negoci d’AURA CONSULTORS.

En el seu temps lliure li agrada gaudir de la família i practicar tot tipus d’esports, especialment la bicicleta de muntanya i la natació.

Sandra Pérez

Àrea Consultoria Financera

La Sandra ha estudiat el Grau Superior d’Administració i Finances. A banda d’això la Sandra és infermera i ha exercit com a tal. Ha deixat enrere el sector de la Sanitat en adonar-se que l’Administració i les Finances són la seva passió. Li agrada viatjar i llegir.

Ens fa especial il·lusió tenir a la Sandra dins del nostre equip, ella va fer amb nosaltres el seu període de pràctiques, i en acabar-lo vam decidir incorporar-la. Creiem en donar oportunitats a la gent jove i en que aquesta aporta sempre talent i coneixement nou.

Els nostres valors

Honestedat

Diem i donem al client el que necessita, i no el que vol sentir, sempre per davant dels nostres interessos.

Professionalitat

Actuem amb responsabilitat, mantenim un alt nivell de formació, ens esforcem a fer la feina ben feta, buscant l’excel·lència, i aportem el màxim als nostres clients.

Proximitat

Ens mostrem tal com som, fem les coses fàcils i les expliquem de forma didàctica i planera. Som cordials, busquem afinitats
i connexions. Ens impliquem en el projecte del nostre client.

Passió per la nostra feina

Ens dediquem a allò que ens agrada, ens entusiasma la nostra feina i així intentem transmetre-ho als nostres clients i col·laboradors. Agafem els projectes amb il·lusió i els fem amb entusiasme.

l·lusió, empenta, implicació, empatia, esforç, constància, sinceritat, compromís, exigència, excel·lència