Skip links
Amb l’objectiu d’impulsar les petites empreses, posem la nostra experiència per millorar la situació financera de les empreses participants en el Programa Via C – Creixement Empresarial.

Participem en la 10a edició del Programa Via C – Creixement Empresarial

El Programa “Via C- Creixement Empresarial”, impulsat per l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes i amb el suport de la Diputació de Barcelona, posa al servei de les empreses del territori assessorament empresarial gratuït i totalment personalitzat. La iniciativa estrena aquest 2023 la seva 10ena Edició amb el clar objectiu d’ajudar a Pimes i micropimes a augmentar la productivitat i millorar la seva posició competitiva en el mercat.

Segons l’estudi Tomando el pulso de las pymes. Retos y oportunidades 2023 de BBVA realitzat per BtoB Livebrands, el 47% de les petites i mitjanes empreses nacionals els preocupa la inflació actual. Desprès de la crisi dels últims anys, la salut financera de moltes companyies s’ha vist afectada. El mateix estudi afirma que les principals preocupacions dels empresaris estan relacionades amb factors que afecten directament als seus ingressos i despeses: rendibilitat de l’empresa (38%), costos energètics (34%), impagaments (26%) i la falta de demanda (26%).

Portar un control dels factors tant interns com externs de l’organització és clau per evitar problemes financers.

Com participar al Programa Via C – Creixement Empresarial?

Si ets una petita o mitjana empresa ubicada als municipis de La Llagosta, Palau-Solità i Plegamans, Polinyà, Santa Perpètua de Mogoda o Sentmenat, i busques accelerar-ne el creixement empresarial o les necessites ajuda per superar una situació crítica, pots inscriure’t a la web de l’Ajuntament de Santa Perpetua de Mogoda per una primera entrevista i diagnosi.

L’equip tècnic de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes analitzarà les necessitats i assignarà el consultor més adient en cada cas.

A més, el servei d’assessorament empresarial és totalment gratuït per a les empreses.


Solucions per fer créixer negocis

Per tercer any consecutiu hi participem com a consultors externs en l’àrea de gestió financera i costos. Amb l’objectiu d’ajudar i impulsar les empreses del territori, posem la nostra experiència i saber fer per millorar la situació financera de les empreses participants.

En l’edició d’enguany estem acompanyant a dos empreses de la zona. La primera, del sector tèxtil i amb necessitat de millorar la seva situació econòmica i a fer front als reptes que té per davant. La segona, del sector multiservei i a la cura a persones de la tercera edat i/o amb dependència amb dificultats per definir una estratègia financera i a posar-la en pràctica.

Assessorar empreses de sectors tan diversos ens aporta una visió molt àmplia de la situació econòmica financera del mercat actual: tendències principals, oportunitats, conèixer les preocupacions compartides dels empresaris així com els seus objectius i estratègia, ens permet tenir un ampli coneixement de les Pimes del nostre entorn.

Per tercer any consecutiu hi participem com a consultors externs en l’àrea de gestió financera i costos. Amb l’objectiu d’ajudar i impulsar les empreses del territori, posem la nostra experiència i saber fer per millorar la situació financera de les empreses participants.